joi, 4 august 2011

Noua STEA(ua)

http://www.youtube.com/watch?v=NSTe6cprrQ8&feature=related

Un comentariu:

  1. Cronica partidei Steaua - Mioveni 4-0 » Roş-albaştrii au luat un antidepresiv verde
    Roş-albaştrii au uitat pentru 90 de minute de toate problemele care le-au dat dureri de cap în vara asta. Tatu a semănat cu Romario şi în execuţii, nu doar fizic, Costea a debutat cu gol, chiar şi Tănase a marcat.
    Steaua a început sezonul aseară. Varianta 2011-2012 a "militarilor" izgoniţi din Ghencea de Ministerul Apărării s-a prezentat la Constanţa, abia în etapa a doua, cu cinci nume noi faţă de formula care ratase startul în Liga 1, cu un 1-1 ruşinos la Sibiu. Iliev, Gabi Matei, Bourceanu, Mihai Costea şi Cristi Tănase au apărut în formaţia lui Levy şi au apăsat restart.

    I-a ajutat şi CS Mioveni, o echipă cu o distribuţie de campionat din Ţările Arabe, adică fotbalişti veniţi sau reveniţi în Argeş ca să-şi pregătească retragerile din fotbal. Neaga, Dică şi Mărgăritescu au nume mari şi valoare care scade în fiecare zi. Cel mai scump piteştean din Liga 1, Tănase, a ratat un penalty şi a ţinut-o pe echipa oaspete în meci cu forţa, fiindcă oamenii lui Ionuţ Popa arătau clar că nu se descurcă să se apere şi în nici un caz n-ar fi capabili să atace.

    Nimeni nu s-a supărat serios, fiindcă Steaua a continuat să joace bine şi frumos după penalty-ul irosit de decarul cu masca neagră. Tot Tatu a putut să finalizeze. Brazilianul pe care MM îl strigă "craque", cu un apelativ pe care brazilienii îl folosesc pentru jucătorii de geniu, a tras fantastic în colţul lung cu piciorul mai slab, stîngul, după o piruetă de atlet adevărat. Perfect pentru roş-albaştrii, chiar înaintea pauzei.

    Nu că cele 15 minute de odihnă ar fi fost vreun pericol pentru bucureşteni. Verzii lui Ionuţ Popa au ieşit şi mai obosiţi şi a continuat spectacolul produs de adversarii lor. Mihai Costea s-a călcat des pe picioare cu Tănase, uitînd că el e atacant, nu extremă stînga, dar cînd a apărut la o centrare ca un vîrf, a şi înscris pentru 2-0. Simplu, cu latul, din faţa porţii.

    Pentru ca umilinţa celor din Mioveni să fie completă, a urmat un gol dat de Tănase! Dodel, două goluri într-un an şi jumătate la Steaua, a punctat şi el împotriva celui mai slab oponent de care a avut parte echipa lui recent. Nu putuse din penalty, a dat mai uşor din acţiune. 3-0 n-a fost de-ajuns. Turiştii care au ales să-şi petreacă seara pe stadionul din Constanţa au fost mulţumiţi abia după ce a marcat şi Rusescu. 4-0 şi gata! Urmează Prepeliţă, probabil şi alte achiziţii. Levy poate să se bucure că întăririle recente au ridicat deja echipa şi să spere că Becali îi va da suficient timp să vadă Steaua completă.



    Steaua: Tătăruşanu - G.Matei, Iliev, Galamaz, Latovlevici - Nicoliţă, Bourceanu, Brandan, Cr.Tănase - Tatu, M.Costea
    Mioveni: Hăisan - I.Voicu, Miulescu, Olteanu, G.Enache - Mărgăritescu, Naidin - Dina, N.Dică, Crăciun- C.Tănasă

    RăspundețiȘtergere