miercuri, 11 noiembrie 2009

"Numai cei buni mor când nu este timpul lor"



Gheorghe Dinică a ieşit din păcate din scenă

Pe 10 noiembrie în jurul orei 13:00 inima sa a cedat.Maestrul era internat la Spitalul de Urgenţă Floreasca la secţia terapie intensivă de trei săptamâni,timp în care a fost tratat pentru o infecţie la plămânul stâng, care s-a extins şi la cel drept, actorul fiind diagnosticat cu bronhopneumonie, care s-a complicat.În 27 octombrie, medicii au constatat, în urma rezultatelor bacteriologice, că actorul are infecţie cu stafilococ auriu şi candida.
Veştile care au venit mai apoi nu au fost deloc bune: disfuncţie multiplă de organe şi şoc septic. Respira cu ajutorul aparatelor şi era alimentat printr-o sondă, prin care primea şi medicamente.
Pe 9 noiembrie a fost supus unei intervenţii chirurgicale laparoscopice.Medicii au anunţat că evoluţia stării sale de sănătate după operaţie s-a menţinut extrem de gravă, iar actorul a avut nevoie de măsuri de terapie intensivă, pentru menţinerea normală a funcţiilor vitale.Din păcate nici acest artificiu nu a ţinut prea mult.(mulţumesc pentru sursa diagnosticelor ştirilor protv).
Gheorghe Dinică va fi înmormântat pe Aleea Artiştilor din cimitirul Bellu.Condoleanţe familiei şi Dumnezeu să îl odihnească în pace!!!

Nimic nu este mai de preţ decât figura unui om fericit